dijous, d’abril 17, 2008

Tailàndia - El país dels somriures

I tant de bo que ho es. Dificil es creuar-se amb algu i que no et somrigui. Comparable a la simpatia de la gent de Nepal. M'he sentit molt a gust per aqui, tot i ser un pais extremadament turista i dificil trobar-se llocs autentics. Es molt facil moure's de punta a punta de la ciutat, de punta a punta del pais, en tren o en autobus. El menjar, si evites el picant, molt bo, i menjar occidental el que vulguis. Els paissatges xulissims, enamora el verd que hi ha per tot arreu i les platjes paradisiaques del sud. La tranquilitat d'alguns moments i el bullici i festa per la nit. Les noies... encantadores! I aixo que quan vaig arribar no em va agradar gens, mes ben dit vaig patir una 'pajara' i gracies a la gent d'aqui, i el pais en si, m'he trobat com a casa i facil recuperar-se. Pot ser no tens tant la sensacio de que estas viatjant, de vegades mires al voltant i podries estar a Cadaques o a Menorca. Quan vaig estar envoltat d'aquelles muntanyes i aquella aigua cristal.lina, no pas! Pero de tant en tant et creues amb una conversa, alguna familia al tren, un menjar picant, algu que t'acompanya a l'estacio quan estaves perdut, els ulls 'axinats' o el romanticisme de les seves canssons... llavors si, estas viatjant i et trobes a Tailandia.

M'hi he passat 2 mesos i m'hi podria estar 2 mesos mes. Entenc el munt d'estrangers que s'hi queden a viure. Separant el tema del turisme sexual, la gent es super oberta i directa amb tu, facil empendre una conversa i compartir el dia o la nit, els hi encanta ajudar-te i algu deia que pot ser son massa servicials. Jo en cap moment m'he sentit agobiat i l'unica queixa que li trobo es la massificacio de turisme, el qual poca cosa hi puc fer, principalment pq jo en soc un mes. He fet dos molt bones amigues, la Kanya i la Tuk. A les quals dic adeu pero ja tinc ganes de tornar-les a veure quan torni, he de passar per forssa per Bangkok per anar a Nova Zelanda i la veritat es que sera tot un plaer tornar per aquestes terres. Sawasdee Krab!


Sawasdee Krab Thailand

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Jordi, quina sort té la Noukie, ja l-hi cambiaba el lloc.
Una bona nova, al menys per mi,estic prejubilada, aixi que tinc tot el temps del mon, estic pensan fer la volta al mon com tu , pero em falla l´angles aixi que comenzaré a estudia-lo. Veig que per Tailandia molt bé . Disfruta y aprofita i si t´anyoras no mes cal que ho diguis.Demá et trucaré peró si no et trbo MOLTES FELICITATS Y MOLTS PETONS.Mercedes