dimarts, de desembre 04, 2007

Índia - Benarés

El nostre primer contacte amb India va ser mes tranquil del que esperavem, tothom ens havia parlat de l'agobio de la gent, les olors, la bruticia, el munt de gent que hi arribava i no aguantava ni dos dies, India o t'encanta o l'odies. Benares podia ser un primer contacte molt dur deien... la bruticia i les olors evidentment que hi eren, pero l'agobio de la gent en absolut! Hem arribat a la conclusio que pot ser a les noies les agobien molt mes i suposo que tb fa que no es el mateix xocar amb India venint de Barcelona que de Nepal.

Ha estat molt tranquil passejar per la gran atraccio de la ciutat, els Ghats a la vora del riu Ganges. La gent hi fa vida alli, es dutxa a primera hora del mati, renta la roba, resa a totes hores, fan ofrenes per la tarda i durant 24h al dia es realitzen funerals i els respectius crematoris. Realment es un altre mon! Dificil entendre la seva passio i els seus rituals, el cicle de les reencarnacions i veneracio cap als morts i el seu riu sagrat. A primera hora (6h) varem fer un passeig amb barca, per veure tot el bullici de gent des de platea, menys de la que ens esperavem. Bonics els colors, alguns Ghats i els edificis a la vora, impressionant el pa amb tomaquet i la truita de patates que ens vam menjar en un restaurant local! Definitivament el menjat hindu no m'emociona... poca cosa mes a veure a Benares, curios de vegades veure inclos mes personatges entre els occidentals que els hindus, aqui els Yoguis Hippies Vegetarians estan per tot arreu. Passem 3 nits i cap a Agra, per veure el Taj Mahal.


Carrers de Benares

Mercat de flors

"Monkeys" pels balcons, a India es ben normal

Barqueta a primera hora del mati

Ghats de Benares

A la vora del Ganges

Es rentaven, ressaven...

Sortint el sol

El Xesco i jo a la barqueta

Mes Ghats

N'hi havien de molt xulos

Un dels crematoris

Alguns paissatges eren propis d'un altre mon

Una nena pels Ghats

Ofrenes per la tarda

Assecant la roba

Decorant a terra

Mes carrers de Benares

El Xesco i les vaques

Personatges els que volies!


Notes

Diumenge, 2 de desembre de 2007
Tren de Benares a Agra

Primer tren per India... ens havien dit que era dificil aconseguir comprar el bitllet pero ja van uns quants mites desmontats a l'India! Aixo si... propi d'un camp de concentracio, brut i el dia que hi anire sol segur que fa por i tot! Res de comparacio amb els trens de Xina, com els anyoro!!! No hi ha aigua calenta per fer-te els teus noodles, no hi ha coixi ni manta, et desperten per la nit per preguntar-te si vols canviar de llitera, es posen a xerrar a les 3h del mati, els hindus de simpatics no en tenen res... vaja, que un plaer tampoc es, a veure...

Parada abans d'arribar a Agra