dimarts, d’octubre 09, 2007

Xina - Xi'an

M'he passat 4 dies a Xi'an, tot i que un no compta que va ploure tot el dia. Tenia rao el David i el barri musulma es una meravella! No podies sortir sense tastar uns noodles, els tipics sticks de corder o algun Kebab. Menjava a totes hores, ja m'he tornat a engreixar! Al Hostel vaig coneixer un japones i una xina molt mona que ens aconsellava i deia que era cada cosa. Tambe vaig fer una amigueta, la Yulan, i varem sortir de marxa i en teoria sota la pluja veure la Pagoda del pequenyo i gran Ganso, pero es va quedar sense tren i varem que tenir d'anar a l'estacio. Si vaig veure la Torre de la Campana i del Tambor... Xi'an es una ciutat gran, pero tambe molt accessible. El centre de la ciutat esta tancat per una gran muralla i es molt facil moure's per dins d'ella, amb bici, bus o caminant.

El divendres vaig fer l'excurcio als Guerrers de Terracota, m'imaginava molta mes gent pero deu ni do. El lloc es massa turistic pero evidentment s'hi ha d'anar i espectacular pensar que tot allo portava anys sota terra i de sobte s'ho troben uns camperols fent un pou. He tingut sort i he trobat un tren cap a Chengdu per diumenge, la setmana que ve en teoria als xinos els hi toca treballar! I jo mirare de trobar-me amb l'os Panda.

La Torre de la Campana

La Torre del Tambor

I jo

El barri musulma

Aqui vaig provar uns noodles

Era una delicia passejar, per la vista i pel paladar!

Cami de la Mesquita

Estava ple de gent, pero gens agobiant

La Torre del Tambor de nit

L'entrada als Guerrers de Terracota

El Bloc nuemero 1

Detall

Una amb mi

Una nena xina de visita tambe

Alguns amb vitrines

Jo fent el ruc a les a fores

Per la nit pel barri musulma

Provant cosetes amb l'ajuda de la xina

Les muralles de Xi'an

Al barri musulma

Al tren cap a Chengdu (s'ha acabat el bon temps)

3 comentaris:

David ha dit...

M'han vingut tot de records mirant les fotos de Xi'an! Que agradable (i desesperant, aqui a dalt de les muntanyes andorranes) tornar a reviure a través teu aquell viatge...

PD: No m'oblido de ficar pelis al missatge que vas deixar, però es que no he vist res potable (bueno si, Caotica ana, però "potable" de vomitar, jesucristo quina porqueria).

Anònim ha dit...

Jordi, como sabras hoy es el dia de la Hispanidad e imagino que lo estaras celebrando con los osos panda y demas familia. Te mando un link con el video de Rajoy para que celebres este dia en buena compañia...

Un abrazo
Alberto
http://www.elcorreodigital.com/vizcaya/multimedia/videos/93396.html

Cherie ha dit...

hey, i went to Xi'an to send off my BF (he is a Xi'aner :-) )to the US before I go. The food there are good, but no better than food in Chengdu!

expecting your post about Chengdu, and Tibet, of course!