dilluns, de setembre 03, 2007

Quines pel·lícules no m'he de perdre?

Si alguna cosa no em vull perdre mentre estic fora... es saber quines pel.licules us han agradat i les que haure de veure quan torni. Seria tot un plaer que em possessiu aqui les pelis que us han agradat, aixi com tambe els discos nous de qualsevol grup!

Una que se que no m'he de perdre es Caotica Ana... que tal?

Moltes gracies!!!!

31 comentaris:

David ha dit...

Ningú va al cine?! Quin desastre... Ja començo jo, amb una recomanació que pot semblar una mica xorra: El ultimàtum de Bourne. Em sembla una autèntica joia, per com esta feta, la millor de les tres amb diferència. Per mi, no es gens habitual trobar una peli en aquest gènere feta amb un mínim d'intel.ligència. Ja em diràs. Em moro de ganes de veure Caòtica.. però encara no he pogut, tot i que m'han dit que aquest cop al Medem se li ha anat l'olla... De la que parlen meravelles es de "Bajo las estrellas". A veure si aviat puc opinar d'aquests dues.

Jordi ha dit...

Ok David!! Merci per la recomanacio... Bajo la estrellas es aquella del San Juan y la Emma Suarez?? Ja em van dir que era xulissima... ara que hi penso tb me'n recordo que sortia el nou disc de Manu Chao, La radiolina... si descobreixes algo de musica ja m'ho diras tambe!

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el David,la de L'ultimatum de Bourne és de lo milloret d'aquest any. També esta força bé l'última del Tarantino "Death Proof", ara bé, has de ser conscient de lo que vas a veure. Per acabar una amb la que no cal perdre el temps "La jungla 4.0". Horrible.
Seguirem informant.
Julio

David ha dit...

Hola George! Si la de Bajo las estrellas es la que dius, a veure si la veig aviat. I de música, em vaig baixar (espero que aquest blog no el llegeixi la guardia civil) el de la Radiolina, exclusivament perquè es la canço que tens penjada al blog i ha sigut una molt grata sorpresa. Hi han 21 cançons, millors i pitjors, però n'hi han unes quantes molt molt bones (a més, sovint amb texts molt crítics amb bush/política, que li fan guanyar punts). Res més destacable en el panorama musical. Acabo de llegir lo de mongolia, encara no estan les fotos, però ha d'haver sigut espectacular... Això ho escric allà.

PD: Julio, gràcies per la recomanació de Jungla 4, hi pensava anar per passar l'estona. Et dec 6 euros. Es útil, aquest troç de blog...

Anònim ha dit...

Jordi, soc la Carmen, amiga de la Remei. Com vec que ningú s'atreveix amb el comentari de Caotica Ana, aqui va el meu:
Em va encantar: La historia que explica...uns anys d'una noia jove, la manera d'explicar-la, la estetica de la pelicula i totes les histories, sobretot de dones, en que es ramifica l'eix central que És l'Ana.
Només la recomano a la gent que li agrada el Meden (el de abans de la pelota vasca), perque es una pelicula especial...he llegit una entrevista en la que ell deia que no te res a veure amb la filmografia anterior , pero jo vec la seva empremta per tot arreu.(sobretot em recorda les primeres, la ardilla roja, tierra, vacas...)
tambe es un viatge...com ara el teu
No dono més detalls per que si la vols veure no et cal res mes...
Gaudeix cada moment
Una abraçada
Carmen

Anònim ha dit...

El diumenge estrenen a TV3 "Porca Miseria".Vols que la gravem?
Vaig anar a veure Caotica Ana i sort de la Carmen per entendre alguna cosa.Tot i això no es fa llarga
De la del Tarantino opino el mateix que el Julio.... divertida

Anònim ha dit...

No et puc dir res de la peli, no la he vist, pero aprofito aquest espai per comunicar-me amb tu. Llástima que no vas fer gaire Tui Shou, ara et seria molt útil per guanyar als teus amics. M'agrada molt veure't tan fèliç.Maica.

Anònim ha dit...

Guapíssim!!!!!!!!!! Quina passada de viatge ... és un somni fet realitat!!!!! Què guay, a la teva tornada espero que ens veiem, si tornes es clar, perquè sembla ser que voltant pel món és super feliç, me n'alegro molt de veure't així.
Bé, jo volia enviar-te unes fotos del nostra casament, avui fa justament un any, em va encantar que estiguessiu amb nosaltres en un dia tan especial.
Si no te les puc adjuntar en el blog, te les enviaré per e-mail.
Molts petonets i disfruta de la teva súper aventura.
Ely Pou

Jordi ha dit...

Segons el David l'ultim de Radiohead val molt la pena i l'Helena em parla del segon de Facto Delafe (La luz de la manyana). L'Oriol m'ha passat un CD amb La Radiolina i els nous de James Blunt i The Perishers.

Anònim ha dit...

Antonia Font ha enregistrat un disc amb l'orquestra de Bratislava.No recordo el nom però si veig el CD te'l demanarè als Reis

Anònim ha dit...

Ningù va al cine? Quin desastre.....
Hi han bons comentaris de "La boda de Tuya" i de "Once" . A veure si algù les va a veure i en fa cinc centims

Jordi ha dit...

El Tom, un amic del CCDT, va venir a Bombai i va portar La Vanguardia, on hi havien les novetats de musica i vaig veure un CD que es deia "Las 101 canciones del cine", no se, pot estar be!

Anònim ha dit...

He anat a veure Irina Palm i m'ha agradat molt

Jordi ha dit...

Premis Goya 2008: La soledad, El orfanato y Las trece rosas. Alguna recomanacio mes?

Jordi ha dit...

A Bombai estic veient un munt de pelis xules! Hotel Rwanda, Crash, Lady in the water... aqui sol volia recordar de comprar-me la peli Hotel Rwanda quan torni!

Jordi ha dit...

Tb he vist el trailer de Across the universe, pinta be?

Anònim ha dit...

Al blog del nostre amic menorquí Pedro J. Bosch Barber, el meu referent per debats polítics i de noticies en general, parla de la pelicula Expiación basada en el llibre de Ian Mc Ewan. Diu que s'ha de veure.
Dels Oscar ja deus tenir noticies.
Esperem veure les.

Jordi ha dit...

Oscars 2008

Millor pel.licula
No es país para viejos

Millor pel.licula extrangera
Los falsificadores (Austria)

Millor Banda Sonora
Dario Marianelli, per Expiación

Millor cansso
Falling Slowly (Once)

Anònim ha dit...

La Ebba, la Nuria i l'Oriol han anat a veure "Como la vida misma" de la Juliette Binoche. Diu l'Oriol que per ell un poc pastelera , però que a mi m'agradaria molt

Jordi ha dit...

He vist que el meu admirat M. Night Shyamalan ha estrenat nova pel.licula! El Incidente... tb una d'aquestes espanyoles de riure facil, Rivales.

Jordi ha dit...

El Orfanato i la ultima de Batman!

Jordi ha dit...

Tampoc m'he de perdre La vida de los otros (Das Leben der Anderen) + El pijama de ratlles.

Anònim ha dit...

Feia dies que no entrava aqui , i suposo que a la gent li fa mandra entrar , per no buscar ho. No em puc creure que tothom vagi al cine tan poc com jo. Vaig anar a "Los girasoles ciegos", espanyola de la guerra i em va fer patir massa . No la recomano

Anònim ha dit...

El director alemany Werner Herzog ha rodat un documental a l'Antartida. Es diu "Encuentro en el fin del mundo"

Jordi ha dit...

No me'n recordava... no se si valdrà la pena veure Vicky Cristina Barcelona!

Jordi ha dit...

Comprar Los lunes al sol, quin peliculon!

Jordi ha dit...

Les noves pelis d'Isabel Coixet, Eligy i Map of the sounds of Tokio.

Jordi ha dit...

Una altra peli... un llibre que em vaig llegir fa molt temps i ara veig que han fet la peli, Hacia rutas salvajes (Into the wild), dirigida pel Sean Penn.

Jordi ha dit...

La guanyadora dels Oscars, Slumdog Millionaire.

remei ha dit...

La guanyadora del festival de cine llatiamericá de Lleida: "El frasco"
Esta molt bé.
També he vist una peli francesa: "Bienvenidos al norte". molt divertida

Jordi ha dit...

Les pelis espanyoles nominades per anar als Oscars: Mapa de los sonidos de Tokio (Coixet), El baile de la Victoria (Trueba) i Gordos (Sánchez-Arévalo). També el documental La vida loca del periodista mort a El Salvador, Christian Poveda.