dissabte, de setembre 29, 2007

Xina - La Gran Muralla

La tipica excurcio a la Gran Muralla. Ens va agradar moltissim... varem escollir La Gran Muralla de Mutianyu pq a la guia deia que no era de les mes visitades i ho varem encertar! Molt pocs turistes. Eren 6 Km de muralla, els quals varem recorrer de punta a punta, amb la consequent pujada primer. Feia un dia precios, menys mal pq el dia abans havia fet molt mal temps. I tot que varem suar mes, l'exercici va valdre la pena.

I si, pot ser no es veu desde la lluna... pero es inmensa la Gran Muralla!


Foto de rigor


La Muralla entre arbres

Quin fart depujar i baixar escales!

Amb el Rudy a dalt d'una de les torres, n'hi havien 20!

Mes pujada...

La vista, molt maca

L'ultima pujada...

Ja falt poc...

Des de dalt

L'ultima foto i cap a casa


Notes

Dilluns, 24 d'octubre de 2007
ChangGong Youth Hostel

El Rudy se'n va anar fara uns dies a Corea del sud i a Japo. Dema el Miguel se'n va cap al Tibet... he passat grans moments amb aquests dos pajarracos! Pero ha arribat l'hora de separar-se... en part ja en tenia ganes! Eren massa fiesteros y no parava! Ara tindre tot el temps del mon per retrobar-me amb el millor amic, el Jordi! Avui mateix he anat al zoo a investigar a veure si puc trobar algun centre per fer de voluntari, he enviat alguns mails i tot i que estara dificil, almenys ho intentarem. He comenssat a dissenyar-me la meva ruta per Xina, en teoria primer Datong, Xi'an i despres Chengdu en busca de l'os Panda! Despres Dali, Lijiang, Yangshuo i el Tibet! Al novembre em toca Nepal amb el Xesco!!! I ja tindre companyia, per tant en ve molt de gust retrobar-me amb l'esperit d'aquest viatge, el Jordi tot sol davant del mon.

El tresor de Xina

2 comentaris:

Cherie ha dit...

hi, Jordi, This is Cherie from HC.
Through I dont know a word of spanish, i can tell that you are having such a nice time in China for there are a lot of pic in your blog.

Enjoy your stay in Chengdu!

Anònim ha dit...

El pare ja havia trobat a faltar les fotos de La Gran Muralla...
Jo nomes havia vist fotos amb molta, molta gent....
M'agradaria una caminata tranquila com la vostra.....
Explica'ns aviat com es Datong