dijous, de maig 08, 2008

Vietnam - Halong Bay

La segona de les meves estrelletes d'aquest viatge. Fins i tot vaig arribar a pensar en no anar-hi, al ser impossible fer-ho pel teu compte. De fet hi vaig anar sense ganes... tot i que al final no va ser tant dolent com m'esperava. Un viatge organitzat des de Ha Noi, 2 dies i una nit al vaixell, 16 persones. Evidentment quan et trobes al port la massificacio de turistes es enorme, tots van cap al seu vaixell. Pero un cop alli, es deuen repartir les badies i el viatge es fa bastant agradable. Es enorme!!!! Diuen que hi han mes de 3000 illots i ja m'ho crec! Vam visitar una cova i fer ruta per diferents llocs fins arribar a la nostra badia, el vaixell quasi no fa soroll, pots arribar a sentir el silenci entre les muntanyes. El paissatge de pel.licula, tot i que es cert que ja en porto unes quantes de muntanyes d'aquestes... es a dir, que costa fins i tot impressionar-te davant d'aquesta bellesa. Vaig tenir sort i el grup era forssa simpatic! Una mica de Kayaking (un pel avorrit) i despres lo millor llenssar-se des de d'alt del vaixell.

A la badia sol erem dos vaixells, veure com s'amagava el sol petant la xerrada, escoltant musica, sopant despres... la veritat es que molt agradable. La nit ja va ser una altra cosa, a les dos van apagar el generador i el ventilador ja no rodava. Em va costar dormir! L'endema va ser quasi res, uns marxaven cap a la illa gran on dormirien una altra nit en un Hotel, els altres cap al port. Ruta tranquileta de nou, les mateixes muntanyes, una altra llum... dinar borreguero al port i cap a Ha Noi de nou. S'havia de veure... i m'ha agradat, tot i no disfrutar-ho com en altres ocasions. Encara recordo la primera vegada que vaig veure una fotografia d'aquesta badia, era en un Fotoprix de Gracia. Em va captivar i ja puc dir que ho he vist.

Cami de les illes

Les primeres a la vista

Cap a la illa de les coves

El meu grupet

A dins de la cova

Una foto xula

La badia de la cova

Els vaixells atracats

Me'l vaig tenir que comprar, quina calor!

Ruta pel mar...

Cada raco, un espectacle

Una venedora entre grans vaixells

Mes illots

Mes fotos

I mes...

Pobra camera, no descansava!

Arribant a la nostra badia

El frances i un keniata d'origen hindu

Un altre vaixell

Tirant-nos des de dalt

Relaxats despres del bany

Amagant-se el sol...

L'irlandes

Tranquilitat

El frances i dos danesos

L'ultima abans de sopar

Ja de tornada

Mes paissatge

I mes fotos

Petits vaixells entre grans muntanyes

Si, una xulada!

Jo amb la samarreta de Vietnam

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Precioses totes les fotos de Vietna, no sé si m'agraden mes aquestes o les dels camps d'arròs. No m'extranya que estiguis a gust al sudest asiatic però com diu el teu amic anonim sembles la Renfe .Encara estem a la segona estrella!!!!!
Et vaig enviar la foto de la paella per fer te dentetes. Quan tornes?

Anònim ha dit...

Ah! i estas molt guapo amb la camiseta de Vietnam !!!

Anònim ha dit...

Passio de mare.
No coles, vietnamita, amb barret ni amb estrella. Segur que ets de Sabadell que jo et ting vist.
Pero, amb una cosa si te rao, "encara anem per la segona estrelleta? a aquest pas, miret la foto de la paella, que que el arroç
S'esta passant.