divendres, de maig 23, 2008

Vietnam - Ho Chi Minh City (Saigon)

Poca cosa a dir de Ho Chi Minh City, antigua Saigon. Poca cosa a veure i molta a fer, vull dir que es una ciutat gran, mes moderna que Ha Noi. Presta a sortir de marxar, facil coneixer gent... m'hi hagues quedat mes dies, un altre lloc per quedar-se a treballar si trobes algo. La gent encantadora, molt diferent del nord. I pot ser si que hi havia algo per veure als voltants, pero eren tunels de la Guerra de Vietnam i jo la veritat, ja en vaig tenir prou amb el Museu. Un lloc d'aquells que hi entres i el cor se t'encongeix amb facilitat. Una brutalitat veure en fotografies i dades tot el que va passar en aquella famosa guerra.

Vaig fer una amiga molt simpatica, la Dao. Que cada dia em portava a un raco diferent de la ciutat, a provar menjar vietnamita i veure zones mes locals. Algun dia sortir de festa, vaig veure la final de la Champions amb el Philip i l'Anthony, que els vaig coneixer per Laos i me'ls vaig trobar per casualitat. Veure alguns llocs tipics i poca cosa mes, ara toca cambotja! Un altre pais... la veritat es que al final m'ha acabat agradant Vietnam (millor el sud), espero tornar-hi algun dia.

Centre de Saigon

Nens comprant xuxeries

La zona de motxileros

El parc al costat del Palau Reial

La Dao que em duia a tot arreu amb moto, el City Hall

Amb l'oncle Ho

El Museu de la Guerra

La foto mes coneguda de la Guerra

Una guillotina en les diferents sales

Plovia quasi cada dia

M'encanta el Pho Xao Bo!!

L'últim dia amb la Dao

2 comentaris:

Anònim ha dit...

He llegit al diari que avui, Javier Sardà ,que sembla ser que fa un programa semblant al del Mikimoto de viatges (es diu Dutifri però no l'he vist mai) entrevistarà a la nena de la foto a Vietnam. La nena ara es una dona de 45 anys, es metge i membre de la Unesco

Anònim ha dit...

COM ES QUE ELS GUIES QUE SEMPRE TROBES SON TIES??
DAO NOMES VA FER DE GUIA?