dimecres, de juny 04, 2008

Cambotja - Siem Riep (Angkor Wat)

Vaig passar uns dies de relax per Siem Riep, la porta dels temples d'Angkor Wat. Hi ha gent que es passa tota una setmana visitant els temples, o amb l'entrada de 3 dies, jo amb un dia en vaig tenir prou. Es enorme i si vols veure-ho tot i amb calma, requereix temps. Vaig agafar una bici i va estar molt be passejar-se pel bosc i anar trobant temples. Feia molta calor, pero gens pesat. Impossible aixecar-se a les 4h del mati per veure sortir el sol, llevar-me d'hora mai ha estat el meu fort. I al final tampoc em vaig quedar per la posta de sol, no crec que fos res espectacular i deien que t'havies de barallar per fer fotos amb els japonesos! No crec que fos tant, hi havia poca gent en general, molt mes tranquil del que m'esperava. Tambe es veritat que les fotos no m'han quedat gens xules, amb una altra llum haguessin estat millor segur. Pero bueno... de fet no hem va impressionar massa, es enorme i per exemple les cares de Bayon em va encantar! Pero aixi com el Taj Mahal em va enlluernar, Angkor Wat no massa...

Dinar per alli i xerrar amb els venedors locals, molt simpatics, lo millor. Passejar amb musiqueta pels voltants tambe! I alguna foto haura sortit xula! Els dies per Siem Riep molt tranquils, m'ho vaig prendre amb molta calma, fins i tot vaig passar un dia en una piscina d'un hotel, feia molta calor! En plan turista amb diners, je, je... un viatge tormentos cap a la frontera amb Tailandia i de nou a Bangkok.

El riu a Siem Riep

Khaosan Road (BKK) a Siemp Riep

Monjos amb els seus paraigues

L'entrada a Angkor Wat

Des de dins

La foto oficial, tot suadet!

I fent el ruc!

Les seves torres

Des de l'altre costat

L'entrada a Angkor Thom

Amb elefants pel cami

Una altra forma de visitar els temples

Amb bici a Bayon

I les seves cares

Per dins, entre elles

Mes cares

Des de fora

Ta Keo

I per dins de Ta Prohm

Nens i nenes jugant

Una ultima cara...

3 comentaris:

Dani ha dit...

Hola Jordi !!

Ja estic al dia de les teves aventures! Quina enveja ! Jo a Siem Reap vaig estar 5 dies, 2 de temples i els altres tranquils per allà, el mercat, la vora del llac, copetes de nit a aquell carrer de les terrasses, va estar bé. Ja te´n vas cap a Australia o NZ?

Suposo q això va per llarg, no? Q calcules: 1,5 anys? potser 2? Me´n recordo quan em deies q no sabies si aguantaries gaire... jeje !

Una abraçada !

DANI

Anònim ha dit...

Hola Jordi!! Però no havies de tornar a l'agost?? Si només has fet la primera línia dels països que anuncies a la capçalera del teu blog!!! Suposo que la cosa s'allargarà... Bé, jo aquest agost em toca Guatemala, ja no puc aguantar més per marxar!!!!
Que segueixi tot tan fantàstic i estupendo com fins ara, encara que cada vegada es fagi més dur això de creuar fronteres... Petons!
Marta (la ex-besonense)

Lo Cuc Roig ha dit...

bones Jordi!

per on pares ara?
ja fa gairebé un mes que no actualitzes! que t'has quedat a cambodja un bon temps??

espero noticies teves!

salut des de Lleida!