dissabte, de febrer 20, 2010

La Noukie també va anar a l'Antàrtida!

Com sempre la meva estimada foqueta m'acompanya, i ha visitat tots els països fent-me companyia. L'objectiu era portar-la fins l'Antàrtida, pq poguès visitar la seva família i així ha estat, ple de foques amb les que va jugar i també va poder conèixer els seus origens. Per sort no es va voler quedar i encara continua amb mi, diu que fa molt fred i ja te ganes de tornar a Lleida. Quina sort poder veure aquesta meravella de paisatges amb algú que coneix i et porta pels llocs més macos...

Explorant Canaima, al salt de l'Àngel, Veneçuela

La paradisíaca platja de Jericoacoara, Brasil

Contemplant el Machu Picchu, Perú

L'immens Salar d'Uyuni, Bolívia

Abrigadeta al Perito Moreno, Argentina

Amb els seus amiguets els pingüins, Antàrtida

I finalment amb le seves germanetes les foques, Antàrtida

1 comentari:

Sara ha dit...

Holta a tots!

Em dic Sara i sóc una estudiant d'últim curs de turisme a l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT, a Barcelona. Estic fent el Projecte Final de Carrera sobre les tendències a l'hora de donar la VOLTA AL MÓN.

Com a punt de partida de l'estudi estic buscant gent que hagi fet la volta al món per passar-lis una petita enquesta (prometo que és mooolt curta). Necessito bastantes persones per obtenir uns resultats fiables i no és gens fàcil, així que us demanaria (casi suplicaria) a aquells que hagueu fet aquest gran viatge (per enveja sana dels que encara estem aquí) que colaboreu amb mi.

Em comprometo a fer-vos arribar una copia del treball un cop estigui acabat i sobretot, a posar-vos als AGRAÏMENTS, qui es podría negar a tenir aquest honor?

Us deixo el link directe a l'enquesta i al blog que he creat on aniré penjant les conclusions que vagi treient.

Link enquesta: http://www.encuestafacil.com/RespWeb/Qn.aspx?EID=682509
Blog: unavueltaalmundo.crearblog.com

Salutacions,

Sara